LG Zonnepanelen

In ons assortiment hebben wij 3 verschillende LG zonnepanelen.


LG NeON® RLG NeON® 2 BlackDijkman Energy Systems is benoemt tot LG PRO partner.


Dijkman Energy Systems heeft zichzelf bewezen op het gebied van marktexpertise en toewijding aan de innovatieve en betrouwbare oplossingen van LG Solar.

“We zijn verheugd dat we deel mogen nemen aan het LG Solar partnerprogramma en een geaccrediteerde verkoper zijn van hun modules. Als partner worden we altijd op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en aankondigingen. Dit versterkt onze relatie met klanten en verbetert onze kennis van de markt”, zegt Dennis Dijkman, directeur van Dijkman Energy Systems.

“Het LG PRO Solar partnerprogramma biedt veel voordelen voor de deelnemende partners. Zo ontvangen wij als partner bijvoorbeeld praktische ondersteuning, wat onze concurrentiepositie binnen de markt versterkt. LG Solar laat hiermee zien dat het bedrijf niet alleen investeert in modules van hoge kwaliteit, maar ook in het bieden van ondersteuning en training van onze gecertificeerde installateurs.

Informatie over LG Solar
Met vijfentwintig jaar baanbrekend onderzoek, immense voorbereiding en wereldklasse ontwikkeling is LG Solar nu een van de koplopers op het gebied van duurzame energie. Met geavanceerde technologie, ontwikkeld door LG Electronics, is LG Solar er klaar voor om de wereld een meer zonne-verrijkte omgeving te maken. Het streven van LG Solar naar kwaliteitszorg bij het maken van superieure producten is ongeëvenaard.

LG Solar is onderdeel van LG Electronics, wereldleider en een technologische pionier van consumentenelektronica, mobiele communicatie en huishoudelijke apparatuur.

LG Zonnepanelen zijn van hoge kwaliteit. Bekijk hieronder het filmpje hoe de LG zonnepanelen worden getest.


De Bedrijfsfilm van LG Solar