AVANCIS

Avancis PowerMax 3.5

Avancis is een CIS dunne film zonnepaneel wat inhoud dat dit paneel een zeer goede opbrengst heeft in kWh uit een Wp.

Dit Avancis 140Wp dunne film paneel heeft een module efficiëntie van maar liefst 12,8%!! wat te vergelijken is met een Solar frontier 157Wp. Wat ook zeer uniek aan dit paneel is: het is frameless wat inhoud dat dit paneel aan de achterkant een rails heeft zitten waar de klemmen op bevestigd worden wat weer als voordeel heeft dat u geen klemmen in het zicht heeft. Dit geeft een heel mooi zwart resultaat op uw dak.


Avancis:
Avancis is een Duitse producent van hoogwaardige CIS dunne film zonnepanelen. Dit bedrijf is in 2006 opgericht door Shell & Sain Gobain (wereldwijde glasleverancier). In 2014 is Avancis overgenomen door één van ’s werelds oudste en grootste producenten van cement, bouwmaterialen, glasvezels en rubberproducten het Chinese CNBM.

Toepassing:
Vanwege het unieke rail systeem aan de achterzijde van het paneel is dit paneel niet alleen geschikt voor schuine daken maar ook voor geveltoepassingen en BIPV ( Building Intergraded PhotoVoltais).

Uiterlijk:
Met het zwarte uiterlijk en het gegeven dat dit paneel niet voorzien is van een frame hierdoor zijn er geen klemmen zichtbaar maakt dit paneel een zeer interessante optie voor uw dak.

Opbrengst:
Avancis is een dunne film (cis) paneel. Wat als unieke eigenschap heeft dat het bij weinig optimale omstandigheden zoals: weinig zonlicht, schaduw of een mindere ligging oosten, westen of zelfs het noorden (hier hebben wij goede opbrengsten mee) toch nog een rendement hebben van gem: 92%

Vermogen en stabiliteit:
In warme weersomstandigheden levert een Avancis zonnepaneel een hoog rendement.


Bekijk hieronder hoe de Avancis zonnepanelen er uit zien op gemonteerd op een pannendak

De voordelen van Avancis zonnepanelen