SolarEdgeBedrijfsachtergrond

SolarEdge is de absolute marktleider op gebied van omvormer-systemen met optimizers. In 2006 opgericht en na een lange ontwikkel en ontwerpfase is SolarEdge in 2010 gestart met de grootschalige productie en verkoop van DC geoptimaliseerde zonnestroom oplossingen.


De Techniek

Door zonnepanelen te combineren met een optimizer is het mogelijk het maximale rendement uit uw systeem te halen in combinatie met maximale veiligheid. De SolarEdge optimizer zorgt er voor dat ieder paneel apart energie kan opwekken zonder tegengewerkt door een minder presterend paneel in de zelfde string. Een bijkomend voordeel van de optimizer is ook dat deze de monitoring van uw systeem per paneel inzichtelijk maakt. 

Betrouwbaarheid en garanties

SolarEdge bied een hoge betrouwbaarheid met de bijbehorende garanties welke uniek zijn in de markt. Op iedere omvormer van SolarEdge zit standaard 12 jaar product garantie. De optimizer welke los achter het zonnepaneel gemonteerd is of geïntegreerd op het paneel geeft SolarEdge zelfs 25 jaar productgarantie. Voor een relatief klein bedrag kan er zelfs garantie op de omvormer worden bijgekocht naar 20 of 25 jaar.

SolarEdge Certified Installer

Door meerdere trainingen per jaar te volgen is Dijkman Energy Systems dan ook SolarEdge Certified Installer. We zijn hierdoor bevoegd om de omvormers en optimizers van SolarEdge te installeren. In geval van service en garantie bent u ook bij ons aan het juiste adres!


SolarEdge HD-Wave

De HD-Wave omvormers van SolarEdge bevatten de nieuwste technologie. Uniek aan deze serie is dat er film in plaats van elektrolytische condensatoren gebruikt worden. De verwachte levensduur is daarom aanzienlijk hoger dan andere omvormers.
  • 99% rendement
  • Ontwikkeld voor een hoge betrouwbaarheid
  • Extreem klein en licht
  • Tot 155% overdimensionering
  • Veiligheid door SafeDC en vlamboog detectie
  • Ingebouwde monitoring op paneelniveau
Bekijk hier de film over de HDWave technologie

Waarom kiezen voor SolarEdge?