SMA SolarOver SMA

SMA is een Duitse fabrikant die al 35 jaar omvormers voor zonnepanelen produceert en wereldwijd een leidende positie heeft op het gebied van ontwikkeling, productie en distributie van Zonne-energie omvormers. SMA heeft service erg hoog staan. Met een servicekantoor in België is dit dan ook erg dichtbij. SMA heeft een productiecapaciteit van 11 gigawatt. Dit komt overeen met genoeg omvormer vermogen voor 4 miljoen zonnepanelen per jaar.

SMA en kwaliteit

De stringomvormers van SMA zijn van de hoogste kwaliteit. SMA ontwerpt en produceert haar omvormers voor een levensduur van minimaal 20 jaar bij 8 uur per dag op vollast. Met de weersomstandigheden zoals we deze in Nederland kennen mag er dus verwacht worden dat de omvormers ruim 20 jaar betrouwbaar blijven.

SMA en de toekomst

SMA is continu bezig met het ontwerpen van nieuwe producten. De marktverwachting is dan ook dat we in de toekomst onze eigen opslag systemen krijgen en dat we aangemoedigd worden zo veel mogelijk van onze eigen opgewekte zonnestroom zelf gaan gebruiken zonder terug te leveren. Dit gaat gebeuren doordat moderne aperatuur met elkaar gaat praten en samenwerken. Ook heeft SMA de Sunny Island en Sunny Boy Storage om de thuisbatterij van Mercedes Benz en Tesla te kunnen gebruiken.

SMA Advance Installer

Dijkman Energy Systems is trots te mogen zeggen dat wij SMA Advance Installer zijn. Hiermee bewijzen we dat we alle trainingen van SMA met succes hebben gedaan en dat we ruime ervaring hebben met de producten van SMA. Ook in het geval van service en onderhoud bent u daarom bij ons aan het juiste adres.Waarom kiezen voor een SMA omvormer?


35 jaar SMA