Solar Construct montagemateriaal voor schuin dakWaarom Solar Construct?

Solar Construct is een Nederlandse producent van montagemateriaal voor schuine daken. Dijkman Energy Systems gebruikt de materialen vanwege de kwaliteit in combinatie met veelzijdigheid. De Solar Construct montagematerialen zijn namelijk toe te passen op een Pannen-, bitumen-, staal- en golfplaten dak.


Solar Construct op pannen

De dakhaken van Solar Construct zijn zo ontwikkeld dat ze toe te passen zijn op ieder dak. De haak is namelijk instelbaar aan dikte van pan en de panlat. Eenmaal op de juiste maat gesteld kan de dakhaak achter de panlat en over de dakpan gemonteerd worden. De haak is voorzien van een rotatie kop waarop de Solar Construct montagerail degelijk bevestigd word. Ook is deze rotatiekop in hoogste verstelbaar waardoor u een perfect uitgelijnd geheel op uw dak krijgt.


Solar Construct op Bitumen, PVC of EPDM

Op een schuin dak van dit soort gaat de bevestiging net wat anders dan op een pannendak. Op het schuine dak word er eerst door ons montageteam latten bevestigd d.m.v schroeven bij een houten onder constructie en bij een betonnen constructie gebeurt dit met beton schroeven. Dit alles word gedaan om een zo sterk mogelijk geheel te krijgen. Vervolgens brand of lijmt een dakdekker deze latten dicht met een bitumen,pvc of epdm strook. Op deze strook worden dan de Solar construct montagevoetjes gemonteerd om hier dan op dezelfde manier als een pannendak de solar construct rail te monteren.


Solar Construct op Golfplaten

Op golf platen word een solar construct stokschroef gebruikt. Hiervoor worden gaten geboord in de golfplaten om vervolgens de stofschroef door de plaat en in de gording te draaien, de stokschroef is voorzien van een rubberen ring wat voor een waterdichte aansluiting zorgt. Hier word de rail dan weer op bevestigd en deze kan dan op hoogte gesteld worden zodat je een mooi vlak geheel krijgt.


Solar Construct op een Damwand, Sandwich en Stalen dak.

Op een stalen dak wordt de Solar Construct Steelroof gebruikt. Met dit systeem is geen montage rail vereist. Daardoor zijn de materiaal kosten erg laag en kan dit systeem bijzonder snel gemonteerd worden. De zonnepanelen kunnen op het Solar Construct Steelroof montagesysteem zowel portrait als landscape gemonteerd worden.


De Solar Construct Dakhaak op pannendak


De Solar Construct montagevoet


De Solar Construct Steelroof