Het Team


Specialist in Duurzame Energie


Dijkman Energy Systems is specialist in duurzame energie. Wij bieden diverse soorten zonnepaneelinstallaties en zonneboilers aan met zeer hoge prestaties, een zeer goede kwaliteit en betrouwbaarheid. Met zonnepanelen brengt u uw maandlasten naar beneden en zorgt u voor een beter milieu. Door de voortdurende stijgende energieprijzen en de technologische ontwikkeling zijn zonnepanelen heel interessant geworden. Door het benutten van het zonlicht kunt u uw jaarlijkse elektriciteitsnota tot nul terugbrengen en zelfs geld gaan verdienen!

Dennis Dijkman
Eigenaar Dennis Dijkman wilde het fenomeen zonnepanelen zelf doorgronden. Dat was de aanleiding voor een carrièreswitch. Diverse cursussen en opleidingen verder begon hij in 2010 met de succesvolle combinatie van advies over en installatie van zonnepanelen en zonneboilers. Als u een afspraak voor een adviesgesprek met ons maakt komt hij bij u op bezoek. Met zijn passie en opgebouwde kennis en ervaring op het gebied van duurzame energie adviseert Dennis u graag!


Marijke Dijk
Kantoormedewerkster Marijke is ons zonnetje in huis! Marijke staat u graag te woord en adviseert u graag over ons assortiment zonnepanelen, zonneboilers en de diverse montagetechnieken. Belt u Dijkman Energy Systems, dan zal Marijke u te woord staan.
Maik Dijkman
Hoofd van het montageteam en broer van Dennis. Maik zorgt dat de montage op uw dak en in huis vlekkeloos en volgens planning verloopt. Maik heeft alle disciplines en kwalificaties op technisch gebied in huis.
Thijs Dalhuisen
Als voormalig timmerman weet Thijs veel van dakconstructies. Kan uw dak onze installatie wel dragen? Thijs weet het en doet voorstellen voor eventuele aanpassingen. Wilt u een dakraam verplaatst hebben voor een optimale plaatsing van uw zonnepanelen? Met Thijs hebben we ook deze vakkennis in huis. Wanneer het erg druk is op kantoor helpt Thijs hier een handje.
Wouter van Zomeren
Installateur zonneboilers, CV ketels en montagemedewerker zonnepanelen. Vanuit zijn vorige werkgever heeft wouter veel ervaring opgedaan in het monteren, repareren en onderhouden van CV ketels. Voor het verzetten van een pijpje op het dak zodat de installatie dan mooier op het dak komt te liggen draait Wouter zijn hand niet om. Verder is het installeren van een zonneboiler voor Wouter een fluitje van een cent.Herik Super
Bedrijfsadministrateur Herik Super verzorgt alles op financieel gebied. Ook zorgt hij er voor dat de BTW van zonnepanelen word terug gevraagd voor onze particuliere klanten. Hij maakt de facturen en controleert of iedereen op tijd betaald. Verder helpt Herik onze klanten bij het aanvragen van een financiering of duurzaamheidslening. Heeft u vragen over een duurzaamheidslening of subsidie? Vraag het Herik!