Montage van Zonnepanelen

Eigen montageteam

We hadden natuurlijk alleen advies aan kunnen bieden over welke zonnepanelen en omvormers u het best kan gebruiken. Of alleen panelen en omvormers aan u kunnen leveren. We hebben er echter voor gekozen om ze ook te installeren. Omdat wij geloven dat een vakkundige installatie het verschil kan maken tussen een geslaagde en niet geslaagde investering in uw woning of bedrijfspand.
Dagelijks gaat ons professionele team het dak op om mooi werk op te leveren. Ons eigen montageteam monteert de installatie voor zowel platte als schuine daken op de meest efficiënte manier. Samen met u wordt de plek besproken waar de panelen de meeste zon opvangen om zoveel mogelijk stroom te produceren. De producten waar wij mee werken voldoen aan alle eisen voor de Nederlandse markt, hebben diverse testen doorstaan en worden continu doorontwikkeld.

Goed gereedschap is het halve werk

Dijkman Energy Systems beschikt niet alleen over een team van ervaren professionals, ook werken we met specialistisch gereedschap. Zo hebben we onder meer een verreiker om nog efficiënter uw installatie te kunnen plaatsen. Met ons specialistisch gereedschap onderscheiden we ons van allround installatiebedrijven en leveren we hogere kwaliteit. Ook kunnen we sneller werken, wat er voor zorgt dat we minimale beslag op uw tijd leggen en ook onze prijs concurrerend is.